Translate

Humble
Meneer Humble

De verhalen van meneer Humble zijn kleine liefdevolle verhalen, met vrolijke tekeningen, die je laten glimlachen. De verhalen, die je in je hart raken, gaan over alledaagse dingen.
'Humble' is een engels woord voor bescheidenheid, eenvoud, soberheid.

Meneer Humble vindt dat LIEFDE het allerbelangrijkste is in het leven. Hij is gevoelig en wordt verdrietig wanneer mensen ruzie hebben, of ziek zijn. Hij is een lieve man, is het eigenlijk wel een man of is het een poppetje, met een vrolijke lach en grappige rode wangen. Hij wil graag de wereld een beetje mooier maken. Iedereen die hem kent gaat vanzelf van hem houden, en andersom houdt hij ook van iedereen. Waarom ook niet, als je het goed bekijkt zijn we allemaal familie van elkaar.

Meneer Humble is aantrekkelijk voor kinderen van vier tot honderdenvier. Voor kinderen met fantasie, dromers, en met name buitenbeentjes kunnen erg van meneer Humble genieten. Kinderen die een beetje ‘anders’ zijn.  Ook blijken mensen met lichte dementie erg van meneer Humble te houden. Verder voor iedereen die even behoefte heeft aan fijne positieve verhalen.
Het doel van het boek is om je met een blij gevoel achter te laten wanneer je de laatste bladzijde om hebt geslagen. (… en zo een beetje tegenwicht te geven tegen alle negatieve dingen die in de wereld gebeuren.)
Saskia Aïcha Angenent/ juli 2016Geen opmerkingen: