Translate

dinsdag 14 januari 2014

Een HUMBLE aandeel

Update: TENPAGES.COM IS FAILLIET
(Hiermee  vervalt dus het onderstaande verhaal. Een vreemde en onverwachte situatie.)


http://www.tenpages.com/manuscript/humble

Vanaf vandaag wordt de mogelijkheid geboden om een aandeel te kopen in de publicatie van de eerste verhalenbundel van HUMBLE op TenPages.com .
TenPages.com is een online platform waarop talentvolle schrijvers vanaf de eerste, vers geschreven pagina’s ontdekt en gesteund worden door aandeelhouders. Dit met als doel om hun manuscripten uiteindelijk uitgegeven te zien worden door een echte uitgeverij. 

Wat betekent dat?
Je kunt vanaf vandaag een aandeel kopen in de Humble verhalenbundel. Een aandeel kost  5 euro, meer aandelen kopen kan en mag ook.
Hoe werkt het?
De aandelen kosten € 5,- per stuk en kunnen op verschillende manieren worden gekocht:


• Via iDeal of met een creditcard. De aandelen worden direct betaald en toegevoegd aan je account.
• Via een automatische incasso. Het verwerken van de betaling duurt iets langer, de aandelen worden aan je account toegevoegd zodra de betaling is afgerond.
• Via je TenPages-tegoed. Dit tegoed krijg je bijvoorbeeld na de aandeelhoudersuitkering van een manuscript waarin je aandelen bezit, of na het terugstorten van je investering als een manuscript het niet heeft gehaald.


Wanneer het manuscript waarin je aandelen aanschaft onverhoopt niet de benodigde 2.000 aandelen verkoopt, krijg je per aandeel € 4,- teruggestort op je TenPages-account. 

Meer informatie op http://www.tenpages.com/page/tenpages/aandelen


Geen opmerkingen: