Translate

donderdag 13 februari 2014

HumbleTekeningen en verhalen


Humble wordt volwassen. Bestond Humble aanvankelijk alleen nog in een getekende vorm, nu kun je Humble ook tegenkomen in verhalen. 
     Nieuw en net verschenen is de verhalenbundel: Humble Tekeningen en verhalen. 
Ieder verhaal is gebaseerd op een van de ansichtkaarten van Humble die eerder zijn uitgegeven. De afbeeldingen op die kaarten staan aan het begin van ieder hoofdstuk. Per hoofdstuk is ook een nieuwe tekening gemaakt en toegevoegd, en ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een Humble mandala, die je zelf kunt inkleuren.
Het is een leuk boekje geworden, met aandoenlijke verhalen en leuke tekeningen. Ideaal als cadeautje voor een goede vriend of voor jezelf natuurlijk.

Het boek kun je bestellen via humbleswerel@gmail.com


Testimonials over  HUMBLE:

“Humble is een nederig, bescheiden figuurtje dat liefdevol klopt op de poorten van je hart en voor je het weet doe je de deur al open. Hij komt rechtstreeks binnen wandelen zonder omweg, oordelen of wereldsgedoe. Humble is kinderlijk eenvoudig en daardoor zo oprecht  aanraakbaar. Saskia, de geestelijke moeder van Humble laat hem (of is het een haar, of beide) spreken via haar hart. “ Gerard Smets

“Het lezen van de verhalen heeft een heel positief gevoel achter gelaten, er worden 'zware' problemen aangetipt en toch word je door deze verhalen met beide benen op de grond gezet en zet het je aan het denken wat echt belangrijk is in het leven. heel inspirerend en toegankelijk geschreven.” Anouk Kopijn (proeflezer)

“De kleurplaten zijn leuk! Voor jong en oud.” Fanny van Onna (proeflezer)

 "Dit is een lief boekje Saskia. Een boekje dus dat vertedert en kalm maakt. Een leuke manier om iets te (ver)leren! Hartelijke groet, Fluisteraar" (reactie TenPages)
 


Geen opmerkingen: