Translate

donderdag 6 oktober 2016

Poe poe, nou nou

En dan is het opeens weer tijd om de website op te schonen. Ik heb het even nagekeken, maar mijn hoofdsite bestaat in zijn huidige vorm sinds juni 2012. Dat is lang, want iedere paar jaar verander ik de vorm en inhoud van mijn site(s). Maar eigenlijk ben ik nog wel tevreden over de site.
Wat wil dat zeggen: word ik oubollig? Wil ik niet meer veranderen? Ik denk dat dat wel meevalt. Zo heb ik net vandaag mijn nieuwe visitekaartjes binnen. Kaartjes die ik aan wilde passen omdat accenten anders komen te liggen, zoals de tekst op het kaartje al aangeeft.
Mijn hoofdsite geeft een overzicht van alles dat ik doe en deed op het gebied van vormgeving. Van schilderen tot fotoxen tot draadmodellen, foto's, tekeningen en natuurlijk Humble. Van beeld tot en met tekst en terug, zogezegd.
Een overzicht verandert niet zo snel, als het goed is.  Er komt weleens wat bij maar dat gaat beetje bij beetje, en daar heb ik een speciale pagina genaamd 'Nieuws' voor aan mijn website hangen. Ik heb wat kleine aanpassingen gedaan en mijn vistekaartje op de entreepagina geplaatst. Zo, klaar, opgefrist!!!

Wat ik wel heb aangepast, niet qua vorm maar qua inhoud, is het  weblog dat ik bijhoudt over Humble, meneer Humble tegenwoordig. Waarom?
De ontwikkelingen van (meneer) Humble gaan hard. Hij kristalliseert uit, hij wordt duidelijker. Zijn verhaal wordt duidelijker. Door het voorbereiden en samenstellen van mijn lezing: Humble van schets tot manuscript, en door het contact met Droomvallei Uitgeverij heb ik zelf ook meer duidelijkheid gekregen over waar hij vandaan komt en waar hij naar toe gaat.

Al met al ben ik nu steeds meer tevreden met Humble's wereld.
Een middag van hard en geconcentreerd werk, maar het resultaat is okee.  Poe poe, nou nou.

Geen opmerkingen: