Translate

dinsdag 20 december 2016

Win een boek

In maart 2017 verschijnt het langverwachte eerste boek van Meneer Humble. We kijken er allemaal al lang naar uit, en nu heb je zelfs de kans om het boek te winnen. Kijk maar naar deze actie van De Droomvallei Uitgeverij:

Droomvallei Uitgeverij geeft veel bijzondere en mooie boeken uit. In 2016 zijn er veel prachtige titels bijgekomen en ook voor 2017 staat er veel spannends te gebeuren.
Zo reizen we met Nienke Pool naar China en laat Saskia Angenent ons kennis maken met meneer Humble. En wat dacht je van het kinderyogaboek van Sandra Israël? Ook Elsbeth de Jager is weer druk aan het schrijven en van Trenke Riksten-Unsworth komen er ook een aantal boeken uit.
Ik verheug me op het nieuwe jaar en ben trots op wat bereikt is in het oude jaar. Daarom geef ik een boek naar keuze weg van Droomvallei Uitgeverij. Geef in een reactie hieronder aan welk boek je thuis zou willen ontvangen en wie weet stuur ik het aan je op! Er kan gekozen worden uit alle boeken op de website.
Meedoen kan tm 27 december 2016 12 uur, dan krijg je het boek nog voor oud en nieuw thuis, als het boek tenminste al is verschenen. Anders zet ik je op de lijst zodat je het boek meteen krijgt als het is verschenen.
Fijne feestdagen!

Veel succes!

meneer-humble-saskia-angenent 
https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/product/meneer-humble/

Geen opmerkingen: