Translate

donderdag 4 oktober 2018

De hoogste tijd

Echt waar? Heb je nog steeds Meneer Humble niet gelezen? Zoek je een cadeautje voor je (klein-) kind, of misschien voor jezelf?
Deze kinderboekenweek is een mooie aanleiding om nu dan echt meneer Humble in huis te halen.


MENEER HUMBLE
Te bestellen bij iedere boekhandel of bibliotheek, verkrijgbaar bij Bol.com en rechtstreeks bij Droomvallei Uitgeverij te Breda

Wat ze zeggen over meneer Humble:


Ik vind Meneer Humble een erg lief en mooi verhaal. De illustraties zijn heel mooi. Was iedereen maar zo lief als Meneer Humble, dan zag de wereld er een stuk mooier uit.
(De Blije Boekenworm)


Antoinette(40): Wat een leuk, grappig en educatief boekje in meneer Humble. Het heeft 71 bladzijdes met 10 korte hoofdstukken. Het is hierdoor erg leuk om aan kinderen voor te lezen maar ook als volwassenen om snel even door te lezen.
De positieve inslag maakt het boekje een must om te lezen. De eenvoud is pakkend en doeltreffend gelijk. Je kunt per verhaal je glimlach niet van je gezicht afhalen. Het is grappig met een pakkende inhoud.
De auteur heeft met Meneer Humble een sterk, klein en praktisch boekje weten te schrijven die eigenlijk bij elk kind in zijn boekenkast moet staan. Het straalt zoveel kracht en energie uit.
Wat mij betreft is dit Meneer Humble een belangrijke toevoeging voor kinderen en volwassenen die even een positieve boost kunnen gebruiken.
(Only by me) 


Een liefje boekje met leerzame verhalen. De verhalen zijn eenvoudig en aansprekend geschreven voor kinderen. Er valt ook goed over na te praten met kinderen en er vragen over te stellen aan hen. Volwassenen en oudere kinderen kunnen diepere betekenissen uit de verhalen van Meneer Humble halen. De illustraties zijn eenvoudig, leuk en duidelijk.
Een leuke toevoeging is dat de kleurplaten uit het boek ook te downloaden zijn op http://humbleswereld.blogspot.nl/
(Puntgewijs)

Productinformatie
Titel: Meneer Humble
Auteur en illustrator: Saskia Aïcha Angenent
Uitgeverij:
Droomvallei Uitgeverij
Verschijningsdatum: April 2017

 

 


 

Geen opmerkingen: